LOVERS





Ni är så jävla bra


TJUVKIK/KRYA


Vaknade för en stund sen och mådde prima, men när jag klappat min kanin några vändor så började det rinna i ögonen igen... hums.  höhö! Här får ni iallafall en lite tjuvkik på klädsel


MYNEWUGG


Mina nya "uggs" jag glömt att visa


NEWSSS


Tubtopp med dragkedja av mammsen


BORING/JA


Nedbäddad idag igen, trist så jag har inte så mycket att säga!


SICK/SJUK

Här sitter jag nedbäddad framför tvn med huvudvärk, 38,5 graders feber, hosta och halsont och förskyldning.. HUMS kan det bli bättre? Usch vad jag hatar det här, knarkar te och halstabletter, ska ta en dusch och sen kolla på aik-ösk på tv, så vi hörs latero eller imorgon.


LOVEYOU



Efter en långtråkig dag kom jag äntligen på att jag kunde baka, så denna kladdkaka har jag bakat till världens bästa mamma! LOVE YOU


BILDREGN





Har jag inget bättre för mig? Nej faktiskt inte.


10.29


Nyvaken och hostar, är man påväg att bli sjuk? Har inte riktigt tid med det nu om jag ska vara ärlig. Jaja, ska göra mig en kopp te.


AUTUMN/ONETWO


MÅNDAG/HÖSTLOV

Nu har jag gjort allting som jag skulle, inte tränat iofs. kom hem för 30 minuter sen från stadium det tog 1h15m inte så farligt. det är skönt ute så! köpte fotbollstrumpor och en träningströja, nu har jag lagat lite mat så sitter och käkar nu framför fotboll på tv. snart blir det att hugga in på godispåsen jag köpte med mig!


pasta carbonara med paprika och tomater


DOTODAY




- Städa mitt rum

- Fixa i tvättstugan (tjäna lite pengar)

- Fixa hos kaninen

- Ta en promenad till Stadium

- Träna


FULLTIME/LÖRDAG

Stress stress stress, mycket som händer just nu. Allt mellan himmel och jord. Ja ja, lite lätt sisådär så började jag dagen med att träna 10-12, sen åkte jag och mina föräldrar till stan för att kolla efter nya fotbollsskor till inomhussäsongen (behövs imorgon) hittade inga, eller fanns bara stora storlekar, fick damp och var tjurig för det 1 timme. efter det frågade sosso om vi skulle kolla fotboll så vid halv 4 drog jag in till stan och träffa henne och kollade fotboll till klockan 7 då jag drog hem och käkade sen så fixade jag iordning lite för morgondagen men jag orkade inte sitta inne så drog till ellen, träffade ida och massa mysigt folk. nu ligger jag i min säng helt slutkörd efter enhel fullproppad dag. måste säga att dagen imorgon blir lika så, samling klockan 8 imorgon cup i hallsberg. kommer vara där hela dagen och spela, därför blir updaten värdelös. hoppas ni överlever nu ska jag lägga kudden över huvudet och somna till hide and seek.¨

onetwothreenight


MOVINGTONEWYORK






Denna låt kan ni lyssna på medans jag nu ska åka taxi upp på stan och käka på en nyöppnad restaurant på stortorget. SEEYA


ADIDASONETWOTHREE




HISSOCHDISS


Hösten Är det inte underbart att få ha dom stora tjocka halsdukarna och lite mörkare färger på kläder! Javisst, älskart! Håller någon med?!

Höstlov Sista dagen innan höstlovet imorgon, känns verkligen behövligt, varit jätte morgontrött sista veckorna så ser fram mot ett roligt fullspäckat höstlov med mycket sovmornar!

ÖSK söder Kan inte låta bli att hissa mitt nya lag som jag lirat i någon månad, det är redan inomhuscup på söndag och det ska bli skitkul! Hiss hiss.

Idol 2009 Känns så bra att det finns någonting värt att kolla på på fredagar, idol. Tycker det är underhållande och skit kul, att man umgås med vänner och kollar, bästa livet. Så en hiss till Idol.



Solarium missbrukare Är det inte för fult när folk solar så mycket solarium så man tror att dem antingen har blivit spraytannade 5 gånger på en dag eller att dem har 5 flaskor brun utan sol på sig? En fet diss till de. Fattar ni inte att det ser överdrivet ut som fan, nu på vintern också? OPS.

Blogg.se Blogg.se har nog blivit det segaste jag varit med om, tar fan flera minuter att komma in på de olika arkiven och inläggen på bloggen när man ska skriva. På tal om att skriva, när man lägger in bilder? Får vänta flera minuter. Gör något åt saken tack!

Spotify-reklamen Haha undra om någon tycker att det jävla pratet som kommer upp mitt i låtarna är nödvändigt? Njaa skulle inte tro det. Och vem fan betalar 100 kr/månader för att slippa skiten? Bort med den gratis tack!





SOMETHINGTOWEAR


Halsduk Gina Tricot, Skinnväst H&M, Hood Ullared, Linne Gina Tricot, Sammetsleggings av mamma, även leovantar av mamma 


BLACKTHEME


SWEETANDSOUR


ROCKIT


Stickad tröja och linne Gina Tricot, Jeansleggings Vila (ny!!) Klocka från Italien, är dock trasig. Sammetshalsduk gjord av mamma. Det var de!
Blir nog att visa lite nytt ikväll om det går rätt håll?!


BADBADBAD

Dålig uppdatering, fullt upp hela dagen. Talk to you tomorrow

THEGREYONE



Mysigaste tröjan från Gina Tricot
Carolinas


NEWREKORD


Menans Kissie, Kenza och Dessie snackar om alla sina 100 000 läsare så är jag glad för mina 100 som slog rekord ikväll. Vilka är ni???
Pöss på er iallafall ♥


FOTOSESSION?


Har inget mer att säga idag, fotbollkväll börjar snart men jag kom på att en del saknas på redovisningen imorgon så ska sätta igång och skriva det genom msn med bella. Annars har jag inget att säga, jo astrid kommer ringa och väcka mig sen! pössssss


TACOTIME

¨
Smällt i mig mängder med gott ikväll, just nu känns det som jag vill spricka. Ne nu ska jag kolla på Vem kan slå filip och fredrik!


TODOLIST



Plugga

Tvätta kläder

Fixa naglarna

Städa mitt rum

Göra rent åt kaninen

Rensa/sortera i garderoben




NIGHTMUSIC


SKINNVÄSTEN



YESTERDAYNIGHTGIRLS



REKLAMSKIT


Så, nu ska vi se om denna funkar! :)


EGNAGJORDASAKER


Halsduk, leo

Pälsväst

Leovantar med rosetter

Detta har min mamma alltså sytt till mig idag, hihih. Pälsmaterialet gick på 20 spänn och allt leopardtyg på 120 kronor typ men finns fortfarande mycket kvar. Nu håller hon föresten på med en leopard väst! :)
PÖSSSSS


FROMTHECAPITAL


Adidas påse 35 spänn ADIDAS

Skinn väst 200 spänn H&M

Plånbok 80 spänn MONKI


LEO/LEOPARD


Nytt pannband som mammi har gjort


FINNERINGAORD

Eftersom att det finns så omogna människor här i världen så försvann min bloggdesign.


OMOGETASSHELL

har inget att säga mer än otoligt omoget gjort

MARCYVILLE


Nu bär det av på kalas sedan vidare till fränt folk i kumla. TJO


MYSKVÄLL

Träning, god mat, och idol ikväll. Är helt slut, somnar snart på soffan. Hehe!
Ska bli bättre med bilduppdateringen, lovar.

SMOOTHIE



Improvisation;
Banan
Mandarin
Lime
Hallon
Mjölk
Vindruvor

=
HELT OK


NOTHINGTOSAY


THINGS/SAKERSOM

Igår var jag och kollade fotboll på behrn med Astrid, kallt som fan men mys. Sen fick jag skjuts hem och stannade på MC och käkade. Hem och sov och tog de lugnt. Tränat idag och träning om 2 timmar. Säger bara I LIKE IT. Kollade föresten på en teater idag om Martin Bengtsson, för bra. Känslosamt som fan. aooo^^

DAMNYOULOOKGOOD

Har haft damp nu hela eftermiddagen/kvällen, har gjort en film som tagit flera timmar att bara komma igång med. Så nu tänkte jag bjuda på en riktigt skön låt som har spelats om och om igen ikväll! TAKE CARE

 


LOOKTHEBEAUTYYY


DAMPPMPPDPDP/

Jag har kommit fram till att ALLA människor är svin och det spelar ingen roll hur mkt du älskar eller litar på någon så kommer den personen att göra någonting som kommer såra dig. jag har insett att vad man än gör så kommer man aldrig bli riktigt lycklig och den enda du kan lita på är dig själv, om ens det. tragiskt men sant. det är bara speciella vänner som funkar och med denna bittra sanning slutar jag för idag och kryper ner i sängen i hopp om att morgondagen ska bli lite ljusare! Godnatt


ÖRONGODIS


ENGLANDBABY


TAKETIMETOINDULGE


Oversizehalsduk från gina, tröja från gina (NY!!) väska också från gina, leopard från lindex, skor från din sko


GRANCANARIA/LASPALMAS




RSS 2.0