ERASED





WOOOOH


Dagen har enbart gått åt till att städa mitt rum, så nu är det cleant och fint, nyinrädd garderob och nystädat sminkbord bl.a. Jag har kommit på en sak, det är faktiskt rätt kul att städa!!! Jag vet jag är knäpp...

MYLOVERS



Man tröttnar aldrig.

CATCHINGBLONDE


anja rubik for vogue


FRUITSOLACE




ENNYIDÈ


Vad tycks?

IFITMEANSALOTTOYOU


SÖNDERSPELAD, CHECK

TVÅKOMMAFEMKILO




ILLBETHERE

 

GISSAVADJAGHARGJORTIDAG?


HEROOFWAR


Mätt som en plätt ska jag nu slänga i mig marängswiss. ♡

HEREYOUME




SAIGONMYS


MYSAVIOR



AMODELLIKEFANTASTIC


SOMEONELIKEME


Nyduschad, ska lägga mig och se film nu och sakna min älskling
Godnatt på er sweeties


PRINCESSQUEEN


ALLINEED




TODAYS


01:01 FRÅNMIDDAGENTIDIGARE


NUÄRJAGHEMMAIÖREBRO


Två linnen från bryggan i Smögen. Den vänstra fick jag av älskling och det andra köpte jag på något randomplace. Asnice.

Nu ska jag äta färska räkor och baugetter som vi köpte med från kusten! Mys på det.

SHOPPING





Varit inne i Smögen idag igen, fick en jätte söt topp och en söt ring av Patrick och köpte mig ett linne. Visar er later.

LISEBERGIÖSREGN!!!




Liseberg och det ösregnade hela tiden förutom sista 2 timmarna, och jag överdriver inte nu.... jag har nog aldrig varit ute i så mycket regn någonsin?! Haha men det var lugnt ändå med skyblötakläder.
bild1. jag när vi skulle hem fick låna pappas tröja och puttes poncho bild2. våra vinster från dagen plus några mer centerrullar!


ARMBANDFRÅNGLITTER


Varit i Uddevalla idag, lite shopping oså. Har nyss varit och käkat på en pizzeria i Brastad och imorgon blir det Liseberg! Wiho

UDDEVALLA


Glass som älskling överaskade mig med<3


STRÖMSTAD




Varit på bryggan i Strömstad idag och myst, var förbi ett köpcentrum vid Norskagränsen också. Men iallafall nyss har vi ätit färska räkor och mackrill och smaskat på baugetter med aioli! Snart ska vi sätta igång på våran 60 kroners godispåse! Hoppas ni har det bra!

NYBIKINIFRÅNWESC


Trallat runt på bryggorna i Smögen och Kungshamn hela dagen, mysigt. Kikat i lite affärer och ätit glass. Nu lever vi livet? Woh?! Ska snart äta grillad kyckling och mysa!

SMÖGENOCHKUNGSHAMN


 


HAMNENILYSEKIL





Sitter i stugan med familjen och Patrick. Har kollat lite i centrum idag och grillat. Vädret duger och nu ska vi äta cheese balls! Ciao

TESTARNYAKAMERAN




MARCYVILLE1983
























Har packat lite inför resan imorgon, blir borta en vecka i Lysekil, ska även besöka Liseberg och shoppa. Kommer hålla bloggen uppdaterad med förhoppningsvis fina och intressanta bilder! HAVE IT

WELCOMETOMYNEWBLOG


RSS 2.0